Golvslipning Täby

Låt oss ge dig ett fräschare trägolv | 070-748 09 19

Om oss

OM FÖRETAGET

Golvslipning Täby är en landningssida från Stockholm Golv & Måleri, ett företag med lång och bred erfarenhet inom alla former av golvvård. Sedan 1986 har vi arbetat inom branschen och arbetat upp en stor krets av nöjda kunder. Med hjälp av moderna, effektiva maskiner och arbetsmetoder kan vi utföra golvtjänster på stora ytor på kort tid.

Kvalitativa golvvårdstjänster

Vi utför en rad kvalitativa golvvårdstjänster, däribland golvslipning, mattvätt, oljning av golv, betongslipning med mera. Vi är anslutna till Almega och Golvbranschens sammanslutning GBR. Vi är givetvis ISO-certifierade också. Våra golvexperter är alla välutbildade och erfarna och vi utför våra tjänster åt privatpersoner, företag och föreningar. En bra kommunikation är i fokus för oss, vi lyssnar alltid på våra kunders åsikter och förhoppningar.

Miljön är viktig i vårt arbete i alla led. Vi arbetar fortlöpande på att förbättra våra tjänster i en miljömässig riktning. Vi återvinner, undviker miljöfarliga produkter och följer de regler och lagar som gäller för golvbranschen. Dessa miljöval gäller för alla inom vår process: våra egna medarbetare, leverantörer och andra samarbetspartners.

Vi ger ditt trägolv ett nytt liv med en golvslipning!