Golvslipning Täby

Låt oss ge dig ett fräschare trägolv | 08-735 04 60

Övriga tjänster

Oljning av trägolv

När vi har slipat ditt golv kan vi dessutom hjälpa dig med underhållet i form av oljning. Vi besiktigar ditt golv och när diagnosen är ställd så bestämmer vi vilken typ av golvvård som är idealisk för just ditt golv. Våra golvvårdsmetoder är skonsamma och miljövänliga och innefattar rengöring med skurmaskin, oljemassering. Med hjälp av rondeller, moppar och trasor fräschar vi upp ditt gamla trägolv.

Slipning av sten och betonggolv

Vi slipar även sten- och betonggolv, något som är möjligt med dagens moderna maskiner. Med hjälp av slipmaskin med diamantsegment så får vi fram en vacker yta. Vi använder både våt- och torrslipning för att slipa golv, och vi slipar även trappor i natursten.

Övrig golvvård

Vi tar även hand om golv i ett flertal andra material än trä. Vi kan vårda golv av plast, linoleum, gummi med mera, alltid moderna och miljövänliga metoder.

tvättar

Mattvätt och möbeltvätt

Vår mattvätt utför vi med vår egen metod Ångtvättbilen med hjälp av mattvättmaskinen Dynamite 2000. Vår tvättmetod är mycket populär och har fått högsta betyg i konkurrens av företag världen över. Vi är flexibla och tvättar dina mattor när det passar bäst, även kvällar och helger.

Även möbler måste tvättas med jämna mellanrum. Vi använder samma maskin och metod som vid mattvätt, den enda skillnaden är att vi byter munstycke. Möblerna blir helt rena och doftar gott igen om du låter oss ta hand om dem.

Intresserad? Du är alltid välkommen att ta kontakt med oss om du är intresserad av mer information om våra tjänster!

Vi ger ditt trägolv ett nytt liv med en golvslipning!